Thuja occidentalis Teddy

Thuja western Teddy este o plantă ușor de cultivat originară din America de Nord, tradus din engleză numele "Teddy" înseamnă "urs", și pe deplin justificat - Thuja western Teddy este o minge extrem de densă, cu un verde închis până la albăstrui plăcut și proaspăt. culoare.

Crește încet, cu câțiva centimetri pe an, dar în 5-6 ani ajunge la dimensiunea unei plante adulte. Extrem de rezistent la frig - pana la -35°C. Trebuie plantat la soare sau la umbră parțială. Are o gamă largă de toleranță la sol, dar preferă solurile umede, bine drenate. Trebuie udat moderat și nu tolerează seceta. Crește cel mai bine în plin soare, dar poate tolera și locurile cu un climat de vară mai cald și umbră parțială după-amiaza. Plantele plantate la umbră pot deveni libere și își pot pierde forma de minge densă. Este bine să plantezi în locuri ferite de vânturile reci de iarnă. Sunt tăiate periodic pentru a menține forma corectă.

Thuja western Teddy este utilizat pe scară largă - de la plantare unică la borduri joase și gard viu, în grădini japoneze, grădini de stânci sau într-un ghiveci de flori pe terasă.

Alegeți o variantă:

65,00 RON